Això d’avui, ahir, era demà (2023)

10.00 

Edició en CD limitada a 200 unitats + Descarrega en format MP3.

98 en estoc

Categoria:

Descripció

Sobre Això d’avui, ahir, era demà

La pregunta: què és el temps? és, a la vegada, la resposta al perquè d’aquest disc.

Tots els processos en aquest projecte han sigut molt intensos i accelerats en el temps. Són cinc mesos exactes desde la composició de la primera cançó, la que dona nom al treball, fins l’últim procés, la masterització del mateix. I un cop finalitzat, me n’adono, que la pregunta està mal formulada, i no trobo la manera de fer-ne una d’encertada, una que em dugui a una resposta reveladora. Potser no hi ha respostes reveladores ni preguntes encertades. Les conclusions a les que arribo, en tots els àmbits son efímeres, com la vida, com l’amor, com la fe i com l’il·lusió.

Res és per sempre, perquè sempre no existeix, o potser sí. Som tot i a la vegada no som res. Som un jo que canvia de manera constant i de vegades deixem de ser jo, per ser qui sap què, que també deixarà emprempta en nosaltres. De moment, la idea en la que descanso, és la que m’explica que la nostra percepció del temps és el testimoni de la distància que hi ha entre els diferents esdeveniments de les nostres vides. El temps ho és tot, no hi ha passat, ni present, ni futur. Posar escales i unitats al temps és poc útil, perquè el temps se’ns empassa, perquè no hi ha res tant immens com el temps.

“Això d’avui, ahir, era demà” em dóna la clau per relativitzar els consensos que la humanitat tenim sobre el temps. Com sempre, tot depèn del lloc des d’on m’ho miro. Aquest viatge es resumeix en un cúmul de decisions tant reflexives com precipitades i la fortuna de sentir-me estimat pels que m’han acompanyat i m’acompanyen, en la mesura que sigui, l’Irene Guallar, la Chiara Giani, l’Oriol Tió, el Miquel Cuxart, el Dani de Vera, el Marc Font, el Joan Moll i el Sergi Felipe.

 

Crèdits:

  • Oriol Mula- producció, guitarres, pianos, sintes, programacions i veus.
  • Chiara Giani- Baixos a “Confí”, “Això d’avui, ahir, era demà”, “De tu i de mi”i “Entre els teus batecs”.
  • Oriol Tió: programació vocoders “si ho hagués sabut”
  • El disc ha estat gravat a “El bou i la Mula”, “Sotrack Records” (Miquel Cuxart) i “Underpool” (Sergi Felipe)
  • Mix: Oriol Mula i Miquel Cuxart
  • Màster: Jan Valls
  • Disseny i il·lustració: Irene Guallar

Informació addicional

Format

MP3, CD + MP3