Qui soc?

Oriol Mula

Oriol Mula neix al poble de Sant Andreu del Palomar, encara que actualment viu a Gelida (Alt Penedès) d’on és professor de l’escola de música. També exerceix com a docent a l’Escola de Música de l’Alt Penedès.

Realitza els estudis de música, especialitat de flauta travessera, a l’Escola de Música de Sant Andreu, al Conservatori Municipal de Barcelona, a l”École National de Musique et Danse d’Orléans (França)” i al “Conservatoire Nadia et Lili Boulanger” a París. Obté diverses titulacions de flauta i música de cambra. Ha sigut membre de l’Orquestra Sinfònica d’Extremadura i ha col·laborat amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra Reina Sofía de Valencia entre d’altres. Amb aquestes formacions ha gravat diversos discos de música sinfònica.

L’any 2017 comença a tocar la guitarra de manera més seriosa i comença a escriure cançons, fet que el duu a gravar el seu primer disc “Sorrut”. A partir d’aquest moment ja no deixa d’escriure i gravar. Té tres referències més. “Plomes” disc per infants, “Tot és Normal” i “Propòsits” la primera primera entrega de dos ep’s que ja estan enregistrats, la segona part encara no ha estat publicada.

Aquest 2023 farà també entrega del seu darrer treball “Això d’avui, ahir, era demà” Escrit, produït i gravat a “El Bou i la Mula” en la seva pràctica totalitat. Sotrack Records i Underpool han participat d’una part de les gravacions.

Treballa regularment amb la companyia de dansa Miquel Barcelona per qui escriu i interpreta la música de dues de les seves peces. Darrerament Toni Gutiérrez li ha encarregat la música de la seva peça “Tropismes”.

Item added to cart.
0 items - 0.00